Sisällön tarjoaa Blogger.

Suoraan töistä kameran eteen

simppeli asu

Trench - BikBok
Top - Gina Tricot
Jeans - Dr. Denim
Shoes - Vans
Bag - Michael Kors

hymy

Mua tökkii! Ei suinkaan bloggaus, vaan se että heti kun elokuu astuu esiin niin joka puolelta alkaa kuulua puhetta syksystä. Olen itsekkin tosin syyllistynyt tähän ja kieltämättä ilmassa alkaa iltaisin sekä aamuisin tuoksumaan loppukesä ja se ihanaisen syksyn alku, kaupat alkaa täyttyä syksyn mallistosta ymmä ymmä, mutta hemmetti soikoon! Elokuu on viimeinen kesäkuukausi ja monina kesinä ollut se yksi lämpimimmistä. Ei vielä heitetä kesää pois, kun sitä koko alkuvuoden odotimme ja fiilistelimme.

portailla

Tämä kesä on ollut tähän asti hyvin vauhdikasta töiden kuin muunkin elämän osalta, olen tavannut monia uusia ihmisiä ja viettänyt muutenkin todella erilaista kesää ja ehkä elämääkin kuin mihin olen tottunut. Vielä ehtii sattua ja tapahtua, mahtavaa nähdä mitähän kaikkea elokuu tuo vielä tähän kesään tullessaan. En malta odottaa kun pääsen tsekkaamaan Summer bucket listini sekä kokoamaan kesäni kohokohdat myös blogin puolelle - tämä on nimittäin jo tähän asti ollut parhain kesä ikinä, toivottavasti mikään ei muuta sitä.

simple outfit

Kuvista kiitos kuuluu muuten ihanalle Ellanooralle, joka oli Kuopiossa viime viikolla. Oltiin jo viime kesästä asti suunniteltu tapaamista mutta aika ei antanut periksi ja se suunnitelma sitten vain jäi. Viime keskiviikkona ehdittiin sitten viimein pikaisesti treffata kuvailun merkeissä heti töitteni jälkeen. Päälle valikoitui aamulla nopeasti jonkinmoista vaatetta ja koska aamu oli viileä niin varauduin siihen että myös päivällä olisi vilposta. Ja hitot sanon minä, olin läkähtyä näillä kuteilla.

Ellanoorasta sen verran että ei hitto miten ihana neito, toivottavasti päästään pian toteuttamaan yhdessä joku kiva shoppailureissu johonkin toiseen kaupunkiin, mielessä onkin Jyväskylä kun se sattuu sijaitsemaan puolessa välissä kotikaupunkejamme.

vaaleanpunainen toppi

Mulla oli juuri kolme vapaapäivää ja en edes muista milloin viimeksi oon ottanut vapaapäivinäni niin rennosti. Se on hyvä välillä olla suunnittelematta ja antaa aikaa vain itselleen. Mukavasti sain ladattua akkuja, tehtyä paljon blogijuttuja ja ihan vain olla.

Vieläkö siellä muistetaan että kesä jatkuu vai ollaanko siellä jo ihan fiiliksissä tulevasta syksystä?
Entä mitä mieltä olette tästä simppelistä lookista?

~ Kata ~

28 kommenttia

  1. Haha, mä jo odottelen kovin sitä syksyä saapuvaksi :D Toki mielelläni nautin tästä loppukesästäkin, mutta tää nyt on ainakin täälläpäin Suomea ollut lähinnä yhtä tuulta ja sadetta viimeiset pari viikkoa, joten ei oo pahemmin mitään kesäfiiliksiä enää ilmojen puolesta ollut. Tähän mun syksyn odotukseen vaikuttaa ehkä myös se, että mulla on syyskuussa lomaa pari viikkoa ja lähden reissuun.. :D

    Ai vitsit toi trenssi on ihana!! ♥ Kiva asu muutenkin ja tosi kauniita kuvia susta :) Toi on muuten erittäin tuttua, että aamulla täytyy vetää farkut jalkaan ja takki päälle, että tarkenee ja päivällä niiden kanssa tuleekin sitten kuuma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti täälläkin hieman odotellaan syksyä, mutta eiköhän siihen saa sitten kyllästyäkin pikkuhiljaa marraskuisena aikana:') Ilmart kyllä ovat olleet syksyisiä, mutta en anna sen haitata ♥ Kiitoksia kehuista Linda<3 :)

      Poista
  2. Vau Kata<3 Ps. Näyttäisimpä mäkin suoraan töistä tulleena noin hyvältä haha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! ♥ Hhhaa pitiän sitä tietty nassu vähän puuteroida:') Ja olen varma että sä töidenkin jälkeen näytät upeelta!

      Poista
  3. Tykkään tästä lookista! :) <3 mun täytyy myöntää, että vaikka kuinka haluaisin vielä fiilistellä kesää ja elokuuta, niin mun ajatukset on täysin suunnattuna syksyyn isojen muutosten vuoksi.. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Roosa 8) Aijai no isot muutokset sun muut syksyn ilot ja riemut voi tosiaan viedä ajatuksen jo täysin sinne syksyn puolelle:) Mulla ei ole vielä mitään suunnitelmia syksylle j muutenkin haluan kesän vielä jatkuan kun se on niin lyhyt!:<

      Poista
  4. Kiva asu, varsinkin tuo takki on ihana! <3 Muakin tympii, kun monet ajattelee että heti kun elokuu vaihtuu niin olisi jo syksy.. en mä ainakaan ole vielä valmis siirtymään syksyyn! Tuntuu, että tämä kesä meni jotenkin extra nopeasti aikaisempiin kesiin verrattuna :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Janni, perus simppeli look joka on ehkä vähän syksyinenkin jo:D Tosiaan kesä meni munkin mielestä supernopeasti mutta onneksi se ei oo vielä ohi!;)

      Poista
  5. Tosi kiva asu :) Kaikki vaatteet toimii jotenkin tosi hyvin yhdessä ♥

    VastaaPoista
  6. Ihania lookkeja molemmat!<3 Miten oot töistäpääsyn jälkeenkin noin fresh!?
    Kiva kuulla, että oot lataillu akkuja! Täällä sama♥ Mä pidän tätä aikaa vielä ihan kesänä, mutta kai se syksykin sieltä pian hiipii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih kiits Emilia ♥ Hahhaa mun mielestä en ole fresh! Ja vaatteetkaan ei miellytä:'D Kyllä se syksy sieltä tulee;)

      Poista
  7. Joo siis mua ärsyttää kanssa ihan suunnattomasti kun nyt jo aletaan puhumaan syksystä!! Joka vuosi sama juttu-.- Mä aina pidän vasta syyskuuta syksynä, jos sillonkaa :) Riippuu mikä sää on. Onhan tuolla ollut tosi viileetä nyt, mutta ei syksy silti :D Todella kiva asu sulla, nuo sun kengät on ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep jep se riippunee varmmaan niin paljon ilmasta! Kieltämättä vähän syksyn tuntua ilmojen vuoksi on muttei muuten yhtään. Kiitokia Niina kehuista ♥

      Poista
  8. Apua mikä kaunotar!♡♡ Oot kyllä upee ilmestys ja toi look ja tukka - Huoh♡ ja kaikki on niin täydellistä! ☆

    Musta on oikeestaan kiva kun tulee syksy, oon jo poltellut ekat tuoksukynttilät verannalla ja viritellyt tunnelmavaloja ulos. On niin ihana tunnelmoida raikkaan tuoksuisissa hämärtyvissä illoissa!☆ Sun kesä ja miten se on mennyt, kuulostaa tosi ihanalta! Mahtavaa että oot päässy nauttimaan kesästä ja kaikesta mitä se on tuonut tullessaan♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhii kiitos samoiten sinne upeus;) Onhan se kivaa munkin mielestä, rakastan syksyä, muttei sen tarvitse vielä tulla koska kesää on kuukausi jäljellä 8) ¨Loppukesä antaa meille onneksi myös sen tunnelmallisen pimeyden ja kynttilät:)

      Poista
  9. Mä olen jo ihan syksyssä ja ei varmaan oo päivääkään kun ei mainitsisi sanaa syksy, hah! :D Mutta tottahan se on, että elokuu on kyllä vielä osaksi kesää vaikka tällä hetkellä ei kyllä tunnu siltä kun on niin viileät säät :/ Mutta asusta sen verran, että koko lookki on oikein ihana, iskee muhun! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa kyllä se syksy sieltä tulee ja siihen saa taas kyllästyä:D Sää tekee paljon tosiaan, muistan kun viim ekesänä näihin aikoihin oli yli 25 astetta lämmintä ja sai uida kunnolla:/ Kiitoksia Viivi<3

      Poista
  10. Eieieieii, elokuu on vielä kesäkuukausi! Itse ainakin ajattelen näin! Nyt valmistaudutaan tulevaan syksyyn, mutta elokuu on ehdottomasti vielä kesää. Onhan nuo kelit hieman kielineet syksystä, mutta talvi on niin hirvittävän pitkä, niin itse aion ottaa tästä kesästä kaiken ilon irti :)

    Mutta hei, oli niin huippua nähdä sua ja sun kanssa oli niin mukava kuvailla ♥ Tykkäsin todella kovasti tuosta sun asusta ja olit kyllä niin nättinä, että ei olisi uskonut sun päässeen juuri töistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olen samaa mieltä! Loppukesässä tietty on syksyn piirteitä mutta ei tämä vielä syksyä ole 8) Sää ttekee vaan niin paljon totta tosiaan;) Ja hei mäkin pidin sun asusta hirmuisen paljon ♥ Toivotaan että pian nähdään 8)

      Poista
  11. ihana kata, tosi kiva ja rento asu ♥ ihanat kuvat muutenkin, ellanoora on hyvä kuvaaja! :) ja jos seura kelpaa, niin lähen mielelläni teidän shoppailureissulle mukaan ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jenni 8) ♥ Ellanoora on tosiaan todella hyvä kuvaaja olen samaa mieltä 8) Kuten olet säkin;) Oij kuulostaisi oikein hyvältä;) <3

      Poista
  12. Asu on kyllä aivan ihana ja sä näytät upeelta vielä töiden jälkeenkin ;)<3

    VastaaPoista
  13. Kata juu syksyinen asu,mutta ei se kesä vielä mennyt vai?t.Jani-75

    VastaaPoista
  14. Onpa jotenkin ihanan raikkaita kuvia ♥ Haluaisin niin että niitä lämpimiä kesäpäiviä tulisi vielä, mutta tänään oli pakko todeta, että vaikka aurinko paistoi, ulkona oli todella viileää ja ilman neuletakkia ei olisi pärjännyt millään, sillä siinäkin meinasi tulla kylmä :( Tavallaan olen jo hyväksynyt syksyn saapumisen, mutta lasken tämän elokuun kuitenkin viimeiseksi kesäkuukaudeksi :)

    VastaaPoista
  15. Se on totta, että elokuu on kesäkuukausi mutta ei tunnu siltä vaan tuntuu ihan syksyltä, oikeasti :D Monena vuonna elokuu on nimenomaan ollut kaikkein parhain kesästä, nyt ei vaan vaikuta siltä :/ Ja mitä asuun tulee, tuo paita on niin suloisen värinen <3 Ite tykkään just eniten tällaisista simppeleistä asuista, joista saa ideoita omaan pukeutumiseen! :)) Ps. Tuo teidän shoppailureissu kuulostaa ihanalta ja hei, tehdään mekin joskus tärskyt Jyväskylään! Se on ilmeisesti puolessa välissä myös meitä kumpaakin, tai siis kummankin kotikunta.. vai miten se menikään.. Tajusit pointin :'D

    VastaaPoista
  16. Tykkäsin tästä lookista kovasti! Takin väri ja tuo kenkien kuosi näyttää tosi hyvältä yhdessä. Vaaleanpunainen raikastaa just sopivasti. Voisin pukea itsekin :)

    VastaaPoista
  17. Mullekin elokuu on vielä kesäkuukausi, mutta tämänviikkoinen sadesää on saanut mun mielen kääntymään jo syksyn suuntaan. Toivottavasti ensi viikolla olis kuitenkin vähän kesäisempi sää, sillä vietän kesälomaviikkoa silloin! :)

    VastaaPoista