Sisällön tarjoaa Blogger.

Christmas eve 2016

Kuten aiemmista postauksista pystyitte varmasti jo päättelemään, niin tässä taloudessa tänä vuonna ei kovin suurta joulumieltä ollut kellään. Haluan silti jakaa kanssanne muutaman kuvan mitä aattona räpsäisin ja kertoa toki hieman kuinka jouluni meni. Aluksi sanon että jouluni oli monella tapaa erilainen kuin mitä menneet joulut oli. Suuntasin aina näet omien vanhempieni luokse, mutta tänä vuonna en heti.

joulu joulupallo
tonttutyttö

Saimme miehekkeen kanssa nukkua pitkään, no pitkään ja pitkään kun kello 11 aikaan olimme jo autossa ajelemassa hänen porukoilleen "aamu"puurolle. En edes muista millon viimeksi olin saanut joulupuuroa, riisipuuroa, no tiedätte kyllä. En muuten varmaan muutamaan vuoteen! Uskallan jopa sanoa että ehken amiskassa joulunalla ja siitähän on yli 3 vuotta. Anyway kuten sanoin, ennen olen aina suoraan suunnannut omien vanhempieni luokse. Nyt oli kuitenkin mukava käydä toivottamassa hyvät joulut myös miehen perheelle aattoaamuna.

joulun asu

tonttu

Onneksi tästä joulusta ei mustaa tullut lumen suhteen, kuten kuvailuistakin voitte huomata, niin satoi muuten ja ihan kunnolla. Jouluna pukeuduin tällä kertaa oranssihtavaan mekkoon, kun punaista yksilöä ei kaapista löytynyt - tai löytyi mutta se ei nyt vaan kelvannut. Halusin muutenkin tuon oranssihtavan ylleni, kun ostin sen kesällä enkä ehtinyt käyttää sitä kuin kerran. Päähäni heitin tonttulakin heti kun pääsin äitini luokse ja päässähän se pysyi lähes koko illan.

pepe chihuahua
kinuskikarpalokakku joulu

Puolen päivän aikaan olimmekin jo minun äitini luona, mutta mies jatkoi matkaansa takaisin tietysti omien vanhempiensa luo. Vietimme siis molemmat joulun ihan kotikotona perheen kesken.
Meillä oli kyllä ihana joulu, jouluruoka maittoi, lahjoja jaettiin joulupukin kanssa, innolla niitä avattiin, kahvin kanssa herkuttelimme ihanalla kinuskikarpalo kakulla, jonka siskoni oli tehnyt ja vietimme muutoin lämpöistä joulua telkkaria katsellen ja jutustellen. Silti jotain puuttui, rakas puuttui. Ja sen muuten huomasi lahjojen määrässäkin kun hän, joka ei enää luonamme ole, hössötti lahjojen suhteen kovasti, hha ♥ No mutta eipä ne lahjat se tärkein juttu ole, ei sillä.

tontut rakkaus

Illasta suuntasimme sitten miehen kanssa minun luokseni ja avasimme toistemme paketit. Mies osasi yllättää aika isosti, siitä kuulette myöhemmin lisää, hhi ♥ Näin lyhyesti sain joululahjaksi sellaista perus tarpeellista kuten lakanoita ja pyyhkeitä. Lisäksi tietty pieniä arjen iloja. Erikseen joululahjapostausta en tule todennäköisesti väsäämään, sillä tänä vuonna en mitään sen erikoisempaa saanut - muutamasta saatte kyllä kuulla muutoin, sillä muutama juttuhan oli erikoisen ihana ja kovasti mieleeni.

Loppuillasta suuntasimme istumaan iltaa miehen porukoille ja jäimme sinne myös yöksi. Haudoilla ei tänä vuonna käyty, mutta suuntaan sinne joka tapauksessa torstaina saattamaan rakkaan lopulliseti ikuiseen lepoon, joten siinähän se menee. ♥

punaviiniglögi

Onneksi tuo ristiinrastiin meneminen oli helppoa, kun asustelimme nyt minun luonani ja siitä molempien vanhemmille on matkaa noin. 5 minuuttia autolla. Ei paha olleskaan. Tämä joulu ei tosiaankaan kuulunut elämäni parhaimpiin. Mutta kuten joulun jälkeen on tapa sanoa, katse nyt kohti vuoden vaihtumista ja uusia juttuja. Yritän tehdä sen hymyssä suin.
Ennen vuoden vaihtumista luvassa on muuten hauskan kutkuttava postaus, jos vaan saan sen ajoissa väkerrettyä! Olkaahan siis lauantai aamuna kuulolla, jos tosiaan uuden vuoden juhlinnalta ja sen valmisteluilta ehditte. Herranen aika, sitä tosiaan vuosi vaihtuu ja sunnuntaina eletäänkin vuotta 2017 jaiks!

Oikein ihanaa vuoden 2016 viimeistä viikkoa ♥
Miten teidän joulunne meni?


Ei kommentteja