Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop kalenterin luukut 7-12

Kylläpä nämä The Body Shopin joulukalenterin luukut ilmestyvät nyt hitaalla tahdilla täällä blogissani! Huomennahan pitäisi taas tulla luukut 13-18. Voivoi minua.. No rehelliseti, en ole saanut nyt bloggailtua muutenkaan ihan täydestä sydämestäni, enkä niin paljon kuin mitä mun oli joulukuussa tarkoitus. Kuvia on koneella ja ideoita taas pään sisällä iso määrä, vaan ei ole aikaa eikä jaksamista toteuttaa. Ei tosiaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan, joten pitää nyt tyytyä tähän. Eikä missään nimessä pidä ottaa stressiä nyt, tahtoo vaan vähän stressata kun joulu on viikon päästä enkä ole edes lahjoja ostanut. Aina ne jää vaan viime tippaan!

Höpöhöpöhöpö, mennäänkö nyt kuitenkin asiaan? Suosittelen vilkaisemaan kalenterin luukut 1-6 mikäli et ole sitä vielä tehnyt tai huomannut. Tässä tosiaan olisi nyt ne The Body Shopin joulukalenterin luukkut 7-12. Tässäkään postauksessa tuotteet eivät ole järjestyksessä!

the body shop

Soft facial sponge eli pehmeä kasvosieni, joka poistaa iholta tehokkaasti puhdistustuotteet ja meikit. Tätä olen kokeillut kerran ja ihan hyvältä vaikuttaa. Olen aina pessyt kasvot ihan käsin ilman mitään kasvosieniä, joten ei tätä oikein jaksa muistaa käyttää. Ihan söpö sieni kuitenkin.

the body shop polynesian island tiaré

Polynesian Island Tiaré showergel taitaa olla uutuus The Body Shopin valikoimassa (?) ainakaan itse en ole tähän vielä törmännyt. Tämä hellävarainen saippuaton pesugeeli tuoksuu polynesialaisilta kukilta, vaniljalta ja kookokselta. Itse en tästä kookosta tai vaniljaa nuuhkaisemalla löytänyt ja minun makuuni tämän tuoksu on aivan liian vahva, mutta menee varmasti kun lähtee reissun päälle.

the body shop make up

Brow & Lash brush comb millä saa kulmat kuosiin ja eroteltua ripset sekä tasoitettua ripsivärin. Tämä oli melko turha itselläni, sillä omistan näitä ja kolmisen kappaletta + vielä ripsiharjan erikseen. Ja olikohan mulla vielä kulmaharjakin erikseen...

the body shop vitamin E night cream

Vitamin E nourishing night cream kuten myös aiemmasta luukusta saatu moisture cream oli tosiaan tuttu tuote ennestään. Kyseessä on samettisen täyteläinen yövoide, joka sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle - tämä yllätti, kun tämän saman merkin päivävoide sopii kuitenkin sekaiholle. Itselläni iho on kyllä kuivan vastakohta, kun T-alue rasvoittuu helposti, joten taitaa olla uusi yövoide etsittävä. Vaikka eihän se varmaan ole niin justiinsa.

the body shop british rose

British Rose shower gel oli aivan ihana yllätys, sillä olen liikkeessä nuuskinut useasti tämän tuoksun valikoimaa. En ymmärrä miksi en ole koskaan lähtenyt ostamaan tätä, sillä tämän tuotteen ruusuntuoksu on vastustamaton. Ehdottomasti yksi The Body Shopin ihanimmista tuoksuista.

the body shop frosted berries

Frosted Berries softening body gel-lotion on myös aika herkku jouluylläri. Tosin en ole koskaan törmnnyt vielä tällaiseen softening body gel-lotioniin, en ymmärrä miten tämä eroaa normaalista body lotionista? Tätä en ole itse vielä testannut, mutta varmasti joulun aikana lähtee testiin. Tuoksu on ihanan marjainen ja jouluinen, eli kyllä on mieleen.

Mitä mieltä olette näistä herkuista?
Olisitteko te tyyytyväisiä tähän asti tulleisiin tuotteisiin?


Ei kommentteja