Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi neule & asukuvailu vinkki pimeällä

talvinen asu

Camel coat - Vila
Scarf - GinaTricot
Knit - BikBok
Over knee socks - BikBok
Shoes - DinSko
Bag - Guess


camel coat

Huhhuh! Viimeisimmästä asupostauksesta on lähes kuukausi aikaa ellei jopa ylikin. Harmittaa, kun tämä on se yksi parhain juttu mistä postata, niin siis omasta tyylistäni. No voimme edelleen syyttää tätä meidän ihanaa, vuoden pimeintä aikaa. Kaikkeen on kuitenkin niksinsä, vaikka tässäkin tapauksessa pitää tyytyä vähempään. Tai oikeastaan vähän karumpaan ja rumempaan ympäristöön - missä on mun mielestäni kuitenkin sitä jotain erikoisuutta ja silmää miellyttävää.

Tällä kertaa paikkana toimii melko valoisa, mutta ehkä hieman karu ympäristö, jossa voi kuvailla ihan vuorokauden ympäri. Niin siis parkkihalli. Toimii mun mielestäni jollain lailla, riippuu tietty asustakin jonkin verran sillä kaikki asut eivät käy kaikkien taustojen ja paikkojen kanssa. Ja anyway vaikka luonnonvalo on aina se luonnonvalo, niin kyllä sen hyvän ja ihan menevän valon kuviin voi lampun altakin löytää - tätä mä kyllä epäilin itsekin joskus, mutta niin se vaan on. Postauksessa on valitettavasti vain kaksi kuvaa joissa olen itse valoon tyytyväinen, ne kaksi ovat ensimmäinen ja tuo toisiksi viimeinen. Oli tuokin kuvailu pientä hakua ennen kuin siihen pääsi kiinni. Kyllä se hyvä valo löytyy kunhan vähän opettelee ja etsii.

Guess laukku
ylipolvensukat
valkoinen neule bikbok

Ylläni näkyvään neuleeseen iskin silmäni heti, kun näin sen BikBokin myymälän ikkunasta - taas vaihteeksi bongasin sen töissä ollessani, kun BikBokin liike on melkeinpä siinä suoraan edessä. Ensimmäisenä kun kävin valkoista neuletta itselleni liikkeestä katsomassa, puuttui se oma koko, mikä ei ollut yllätys. Pistin kokoni varaukseen jos niitä tulisi lisää myymälään. Mitään ei kuulunut ja voi vitsit että harmitti, koska hei tuo neule, se on täydellinen.
Kävin sitten muutaman viikon jälkeen huvikseni hiplaamassa taas näitä neuleita ja aikeissani oli sitten ostaa musta, mikäli niissäkään kokoja enää olisi. Vaan kappas tartuin valkoiseen neuleeseen ja siellä oli yksi kokoni. What? Mulle ei ilmoiteltu myymälästä mitään, joten taas opin jotain. Käy kyylimässä vaikka varaisit jotain, hha! No ei siinä, kaikille sattuu tällaisia virhetapauksia, annoin kyllä palautteeni, mutta lähdin silti hyvillä mielin uusi neule muovikassissa ulos liikkeestä.

mustavalkoinen asu
katzariina

Itse asuun kuitenkin. Yltäni löytyy siis uusi neule, johon olen törmännyt muutamassa muussakin blogissa. Ja niissä sitä neuletta on varmaan hehkutettu yhtä paljon kuin mitä minä nyt täällä. Siis minä rakastan tuota, se on pehmeä, lämpöinen ja juuri sellainen iso neulemekko jota olen pitkään etsinyt. Kuten vanhemmat lukijat varmaan muistaa niin arkisemmat, mutta myös bailuhommissa menevät mekot oli se mun juttu. Onhan se edelleen, mutta nyt myös neulemekot kuuluvat siihen. Niistä vaan kyllä harvat ja valitut iskee muhun, joten niiden osto on hankalampi juttu.
Anyway sää oli vielä plussan puolella, kun hiihtelin tällä neulemekon ja ylipolvensukkien kombolla. Voi kun sää olisi aina yhtä leuto. Mä vihaan kerrospukeutumista ylikaiken eikä siinä saa oikein miettiä ja toteuttaa sitä omaa tyyliä. Anyway tämä asu oli oikein menevä asu kaupungilla pyörimiseen ja leffassa käymiseen. Siihen perus olemiseen ja hengailemiseen, mikä oli kyllä aivan ihana pitkästä aikaa. Varsinkin kun seurana oli aivan ihana mieheni ♥

camel coat vila

Mitä mieltä te olette parkkihallissa kuvailun suhteen? Iskeekö vai ei?
Entä mitä mieltä olette asukokonaisuudesta
?


Ei kommentteja