Sisällön tarjoaa Blogger.

Christmas tag

Haasteiden ja massapostauksien suurena ystävänä tulin jakamaan teille joulumieltä tällaisella jouluisella Chrimas tag postauksella. Tässä siis muutama jouluun ja jouluperinteiseeni liittyvä kysymys joihin saatte vastaukset. Luin tämän Jennin blogista ja minun oli pakko tarttua heti tähän.

piparkakku

Miltä perinteinen joulupaitasi näyttää?
Mulla on joka vuosi eri vaatteet, joten perinteistä paitaa ei löydy. Jouluaattona haluan aina pukeutua rennosti mutta tyylikkäästi. Tänä vuonna ajattelin jos vaikka panostaisin ja pistäisin ylleni mekon. Toisaalta taas iso muhkea valkoinen neule ja ylipolvensukat kuulostaisivat täydelliselle jouluaatto asulle. Väreinä punainen ja valkoinen, yksin tai yhdessä.

Ihanin joulumuistosi lapsuudesta?
Jokainen hetki oman perheen kanssa ♥ Ja joka jouluna lapsuudssa saimme siskoni kanssa yöpaidat - tietysti samanlaiset - jotka piti tietenkin saada sitten heti päälle kun lahjakasa oli saatu avattua ja illan rauhallinen aika alkoi.

Oletko koskaan tehnyt piparkakkutaloa?
Olen, mutten yksin. Äidin ja siskon kanssa tehtiin pienempänä aina, minä tietty olin enemmän siinä henkisenä tukena katselemassa ja syömässä piparkakkutaikinaa. Koristelussa olin kyllä paljon mukana.

Suosikkipuuhasi joululomalla?
Voihan joululoma jos sellainen edes olisi, onneksi neljä vapaapäivää sentään on. Suosikkipuuhaani oli ja on edelleen se perheen kanssa oleminen ja se rauhallinen aika. Vaikka tänä vuonna siitä puuhasta puuttuu yksi rakas ♥

muumikynttilä

On jouluaatto, mitä lasissasi on?
Punaviiniä, hhi!

Jos voisit ostaa ainoastaan yhden lahjan tänä vuonna, kuka sen saisi?
Voi kamala mikä kysymys! No varmaan siskonpoikani Viljami, kyllähän se pienelle olisi joulu tehtävä.

Mitkä värit tekevät joulusi?
Valkoinen, punainen ja tumman vihreä.

Mistä jouluperinteistä et pidä tai mitkä skippaat vuosittain?
Joulusauna on varmaan ollut se juttu minkä olen skipannut nyt monena vuonna, en muista kävinkö sitten viime vuonna mutta siitä sitten monia vuosia takaperin en käynyt. Tänä vuonna kyllä varmasti tulee käytyä kun tuo mieheke on opettanut saunomisen tavat.

Oletko viettänyt joulua muualla kuin kotimaassasi?
En ole koskaan, enkä varmaan tule koskaan tulevaisuudessakaan viettämään. Mä pidän sen verran perinteistä että en haluaisi viettää joulua missään muualla kuin kotimaassa, kotikotona oman perheen kanssa. Joulu ei ole muuten joulu, eikä tunnu siltä.

piparkakkuja

Valkoiset vai värikkäät jouluvalot?
Ehdottomasti valkoiset jos ulos laittaa.

Mikä on jouluherkkujen suosikkisi?
Minä en ehkä osaa valita yhtä suosikkia, koska pidän koko kokonaisuudesta. Meillä on muutenkin ehken vähän erilainen jouluherkkupöytä kuin mitä muualta olen lukenut. Ei liikaa erilainen, mutta tarpeeksi! Tehdään luumurahkaa joka joulu jälkiruoaksi ja se on kyllä yksi mitä odotan aina eniten.

Kummasta pidät enemmän, jouluaatosta vai joulupäivästä?
Vaikea sanoa. Ennen mulla oli jouluaatto, joulupäivä ja Tapaninpäivä vapaapäiviä, mutta kiitos kauppojen aukiolo muutosten, tänä vuonna menen jo Tapaninpäivänä töihin. Veikkaan siis että tästä eteenpäin jouluaatto on parempi, kun tietää että saa vielä sen seuraavan päivän levätä ja viettää rauhallista joulua.

Kuva- vai suklaajoulukalenteri?
No suklaa, ei kuvissa ole mitään iloa, hha!

Kuulutko pikkujoulukansaan?
Ehdottomasti, vaikka tänä vuonna ei kunnollisia pikkujouluja ole ehtinyt järjestää, eikä enää ole sellaiseen fiilistäkään.

joulu fresita

Tämä on muuten ensimmäisiä jouluisia postauksiani blogissa, mikäli ei lasketa The Body Shopin kalenterin luukkuja. Ajattelin että olisin joululahjalistan teille perinteen mukaan 1.12. postannut, mutta piru vie kun mulla ei vaan ole mitään toivottavaa. Ja ne mitä haluan ovat älyttömän kalliita, sellaisia mitä en edes kehtaa pyytää kuin ehkä yhden. Noh, ei ne lahjat joulussa ole se tärkein.
Mulla on pieni kiire pian, sillä en ole saanut muutenkaan jouluvalmisteluja aloitettua. Onhan minulla muutama jouluvalo kotosalla, mutta vielä pitäisi lähteä joululahjaostoksille, saada kuusi sisään ja koristella se, sekä toiveena olisi pipareiden ja joulutorttujen leipomista.
Mitään näistä en alkuviikosta saa todennäköisesti tehtyä. Tämä päivä menee aika surullisissa merkeissä, kun heitetään hyvästit rakkaallemme, tiistaina taas vietetään siskoni ja serkkuni kanssa pikkujouluja leppoisissa merkeissä, serkkuni opiskelee tosiaan Lontoossa ja on ihana saada hänet tänne jouluksi. Keskiviikkona koittaa sitten viimeinen työpäivä ennen joulua ja se päivä menee lähes kokonaan töissä. Torstaina siis alan aikamoisella rytinällä valmistautua jouluun. Rankka viikko edessä, mutta helpottaa se tieto että viikonloppuna pääsee hölläämään.

Onko siellä jouluvalmistelut jo hyvässä vauhdissa?
Meinaatteko vielä tarttua tähän jouluiseen haasteeseen?


Ei kommentteja