Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop kalenterin luukut 1-6

Heipparallaa taas teille ihanille lukijoille ♥
 
Voihan kökkö! Mun piti tulla tämäkin postaus kirjoittelmaan tänne jo aiemmin, mutta kuten aiemmiassa postauksessa mainitsin, niin elämääni tuli melkoisia käänteitä ja se muuttui Itsenäisyyspäivänä pysyvästi. Mulla on siis aika paljon ajatuksia ja asioita hoidettava joulukiireiden lisäksi, joten postaustahti tulee olemaan vähän köppäinen loppuvuoden ajan. Yritän kuitenkin parhaani ja yritän postata myös lupaamani The Body Shopin joulukalenterin luukut tänne melko hyvissä ajoin.

Mulla oli suunnitelmissa kertoa tuotteista ihan siinä järjestyksessä, missä ne olen luukuista avannut, mutta anteeksi. Mä en todellakaan muista. Kaikki ajatukset jäivät nimittäin sinne Itsenäisyyspäivään. Toisaalta, sillä ei ole väliä missä järjestyksessä minä ne täällä kerron, eihän?

the body shop spiced apple shower gel

Spiced Apple shower gel ilmestyi ensimmäisestä luukusta, sen minä muistan! Kyseessä on tosiaan kausituote, jota on saatavilla rajoitetun erän. Tykkäsin erityisesti siitä että kalenterista tulee myös näitä jouluisia kauneustuotteita, eikä se keskity pelkästään The Body shopin tuotteisiin joita on koko ajan myynnissä. Tämä on ihanan mausteisen tuoksuinen verrattuna siihen viime vuotiseen jouluomppuun.

the body shop vitamin E moisture cream

Vitamin E moisture cream oli tosiaan tuttu tuote ennestään. Näitä olen hehkuttanut blogissa ennenkin, tämä sekä tämän saman sarjan yövoide kuuluu vakkari kauneustuotteisiini. Kyseessä on The Body shopin yksi suosituin päivävoide. Kevyt, nopeasti imeytyvä kosteuttava päivävoide, joka sopii erittäin hyvin tälle helposti rasvoittuvalle iholleni.

the bdy shop bath gloves

Bath Gloves eli ihoa kuorivat pesuhanskat. Näitä en koskaan ole lähtenyt ihan työkseni ostamaan - näiden käyttö on kuitenkin tuttua, sillä tällaiset olen saanut ennenkin esimerkiksi lahjapakkauksista. Siitä huolimatta iloinen yllätys, sillä pidän kovasti siitä kuinka tehokkaalta ihon pesu näiden avulla tuntuu. Hanskat vaahdottavat suihkugeeliä, hanskoilla pesu stimuloi pintaverenkiertoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon pehmeäksi.

the bdy shop lip definer

Lip Definer sävyssä Pink Clover oli huippu yllätys, sillä vaikkakin rakastan The Body Shopin pesu- sekä rasvatuotteita ja ne ovat todella tuttuja, niin meikkituotteet ovat tältä merkiltä aivan uusi juttu. Lähdin innolla testaamaan tätä lip lineriä, sillä sävy oli lähellä huulituote suosikkiani NYXin Abu Dhabia. Ihan samaa sävyä tämä ei kuitenkaan ollut, joten jään odottelemaan josko kalenterista paljastuisi tämän lip linerin sävyinen huulipunakin. Lineri oli vahvapigmenttistä ja pehmeää.

the bdy shop hand & nail cream

Almond hand & nail cream on menneiden vuosien edullisimmista kalentereista tuttu tuote. Tätäkään en ole koskaan ihan ostamaan lähtenyt, mutta käsirasvahirmuna ja kovana kynsiöljyn käyttäjänä edelleen erittäin hyvä tuote. Kyseessä on siis makean mantelin tuoksuinen pehmeä käsi- ja kynsivoide, joka imeytyy nopeasti. Tuote lupaa olla jättämättä tahmeaa tunnetta käsille, mutta minä en menisi vannomaan tuota. Voihan olla että laitan tuotetta liikaa, mutta tuoreen kokemukseni mukaan laitoin eilenillalla ylimääräisen rasvan miehekkeen käsille ja hänkin taisi tokaista että jäipä tahmaiseksi kädet.

the body shop vanilla chai body butter

Vanilla Chai Body Butter siis nam. En voi muuta sanoa, on tämä vaan ihanan tuoksuista! Nämä body butterit eivät ole koostumukseltaan niin juoksevia mitä tosiaan body lotionit, eli kyseessä on aika rasvainen rasva ja niistä en itse kamalasti pidä. Itsellä tulee käytettyä näitä enemmänkin jalkapohjiin iltaisin peseytymisen jälkeen, sukat vaan jalkaan ja johan on pehmoiset kintut seuraavana aamuna eli kyllä menee tämäki tuote. Ja vielä kerran, niin nami tuoksu!

Mitä mieltä olitte näistä tuotteista?
Oliko tuttuja tai jopa vakkarituotteita joukossa?
Ei kommentteja