Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop kalenterin luukut 13-18

Voihan kurjuus kun talvi on taas tehnyt pienen takapakin ja koko ajan on ollut hieman synkkää ja keli on plussan puolella. Ja vieläpä tällä jouluaatto viikolla, voi kökkö! Kuvaushommatkin hankaloituivat kertaheitolla ja kuvailin nämä seuraavat tuotteet keinovalossa sisätiloissa. Laatu on sen vuoksi juuri sellainen mistä itse en tykkää tippaakaan.

No mutta siitä huolimatta, tässäpä olisi The Body Shopin kalenterin luukut 13-18

the body shop eye definer & eye lashes curler

Eye lasher curler johon petyin hieman, sillä tämä tosiaan tuli jo viime vuonna ja mitäpä minä kahdella kappaleella teen. En muutenkaan pahemmin taivuttele ripsiä, kun omaan melko kaarevat ripset.

Eye Definer Black oli ihan jees ylläri, vaikkakin olen todennut The Body Shopin kajaalien olevan melko huonoa tavaraa. Käytän kajaalia tosiaan sisärajaukseen ja viime vuonna saamani ei tuntunut tarttuvan tarpeeksi tummasti saatika pysynyt pitkään paikallaan vaan kului pois. Tämä nyt kuitenkin yllätti! Testasin tätä tosiaan epäillen, mutta tämä teki paljon parempaa jälkeä kuin mitä viime vuoden kalenterista saamani kajaali. Olen tyytyväinen.

the body shop camomile gentle eye make-up remover

Camomile gentle eye make-up remover on tietysti mukava lisä tuonne kylppärin kaappiin, vaikka olenkin vahvasti Lumenen silmämeikinpoistoaineen puolella. Tätä en ole vielä testannut, mutta lähtee varmasti mukaan seuraavalle ulkomaanmatkalle ja odottelen innolla kuinka tämä nestemäinen aine poistaa meikin. Ainakin tämä lupaa poistaa hellävaraisesti ja vaivattomasta vesiliukoisen ripsarin ja luomivärin. Sopii kaikille ihotyypeille ja herkille silmille sekä piilareiden käyttäjille!

the body shop fuji green tea gel-lotion

Fuji Green Tea gel-lotion tuli myös viime vuoden kalenterista, mutta kuuluu tällä hetkellä suosikkeihini ja ollut sitä jo ihan keväästä asti. Eli siis en voi olla muuta kuin tyytyväinen, että sain tämän taas minikoossa! Tämä on ihanan raikkaan tuoksuinen, nopeasti imeytyvä ja kevyt vartalovoide. En voi kuin lämpimästi suositella.

the body shop oils of life

Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil eli suomeksi sanottuna siis kasvoöljy. Käytän öljyä hiuksissa sekä kynsinauhoilla, joten innokkaasti olen testaamassa ensimmäistä kertaa myös kasvoihin tarkoitettua öljyä - omaan kyllä rasvaisen ihon joten tuntuu vähän oudolta tunkea lisää öljyä iholle.
Kyseessä on siis tehokkaasti elvyttävä, ihon ikääntymisen merkkejä vähentävä ja ihon hehkua palauttava kevyt kasvoöljy, joka imeytyy nopeasti. Tämä on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja tuotetta levitetään kasvoille ja kaulalle aamuin illoin. Testiin tämä on kerran päässyt ja saa nähdä tuleeko tästä vakiotuote. Tätä levitetään siis 1-2 tippaa kosteusvoiteen alle, tuoksu on oikein miellyttävä eikä tämä jätä iholle tahmaista eikä sellaista rasvaista tunnetta, mitä oletin.

british rose bodu scrub

British Rose Exfoliating Gel Body Scrub eli geelipohjainen vartalonkuorinta, olin iloisesti yllättynyt että tällä kertaa kalenterin sisuksiin oli eksynyt myös kuorintavoide - vieläpä tässä ihanassa ruusuisessa modernissa tuoksussa. Sulaa helposti iholle poistaen kuolleen ihosolukon ja jättäen ihon ihanan pehmeäksi.
 Itse suosin enemmän vartalonkuorintoja, joissa on runsaasti kuorintahiukkasia, tämä on tosiaan geelimäinen joten niitä ei paljoa ole. Kyseessä on kuitenkin matkakoko ja otan aina matkalle siis geelimäisen kuorinta aineen. Menen "kaksi kärpästä yhdellä iskulla"- tyylillä eli saan mukaan suihkugeelin ja vartalonkuorinnan samassa purnukassa.

Itse innostuin kovasti tuosta kasvoöljystä, ensimmäisen kerran sellaista tosiaan pääsin nyt testaamaan.

Onko kasvoöljyt teille tuttuja ja mitä mieltä olette niistä?
Entä mitä mieltä olette ylipäätään näistä tuotteista?


 

Ei kommentteja