Sisällön tarjoaa Blogger.

2 osainen mustapäänaamio - Bearel.fi

Ihanaa sunnuntaita! Itsehän tosiaan olen nyt onnellisesti Teneriffan saarella, mutta ajastelin teille tosiaan pousteja vähän luettavaksi sillä aikaa kun olen reissussa. En halunnut taas viikon taukoa, hhyihyi..  Ensimmäinen ajastettu poustihan ilmestyi jo torstaina ja tämän jälkeen tulee vielä yksi ensiviikolla, muistakaahan siis kurkistella välillä tänne ♥

Anyways postausta taas ihonpuhdistukseen liittyen. Tulin kertomaan teille nyt siitä 2 osaisesta mustapäälaastarista, josta mainitsin aiemmassa Eroon mustapäistä - Bearel.fi poustissa. Edellisessä poustissa tosiaan kerroin kolmesta eri mustapäälaastarista joden avulla puhdistat helposti ja nopeasti sen nenukin. Tämän maskin kanssa tarvitsee aikaa kuitenkin hieman enemmän kuin sen parikymmentä minuuttia.

bearel.fi-missha-2-osainen-mustapäänaamio-peel-off

MISSHA Super Aqua Pore-Kling Nose Dual Patch
1 step. Ensimmäinen naamio asetetaan kohtaan josta haluaa poistaa mustapäitä. Sen annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia kuten nuo perus mustapäälaastarit joista kerroin teille ensin. Lopuksi pyyhitään iho ja siitä irronnut lika vedellä tai kasvovedellä kosteutetulla vanulappusella.
2 step. Toinen naamio asetetaan sitten samalle kohtaa ofc. Tämän naamion vaikutus on 20-30 minuuttia jonka jälkeen taputellaan ihoa hellästi jotta jäljelle jäänyt essence imeytyy ihoon.

missha-aqua-mask-face-eyelashes

Yllätyin aikalailla sillä naamio oli ihan litimärkä, olisihan se tietysti pitänyt arvata kun paketissa lukee aqua, hhah. Anyway painelin ensimmäisen stepin läpyskää nenälle jolloin nestettä valui melkein suuhuni eli se tosiaan oli märkä. Sen vuoksi tuntui ettei se pysyisi ja piti sitä välillä vähän nenänpielistä painellakin.

Tuoksu oli minun mielestäni miellyttävä, mutta ehken herkkien nenään saattaa olla ehkä vähän voimakas. Vartin annoin sen vaikuttaa kunnes otin sen pois ja pyyhin pintaan noussutta likaa pois vanupuikolla. Likaa irtosi kaikkialta muualta paitsi nenän päästä, ainakaan huomattavasti siitä ei lähtenyt mitään vaikka siinä oli selvästi epäpuhtauksia. Sitten pyyhin kasvot kasvovedellä ennen toisen stepin asettamista.

Toinen läpyskä oli lähes yhtä märkä lappunen kuin tuo ensimmäinen, mutta tämä oli geelimäinen. Asettelin tosiaan sen samalle kohtaa missä ensimmäinen oli ollut. Tuoksua tässä ei ollut mielestäni minkäänlaista ellen ehtinyt tottua ensimmäisen stepin tuoksuun minkä vuoksi se ei tuoksunut miltään. Tämän vaiheen annoin olla sen puolisen tuntia, kylläpä se aika hurahti nopsaa kun kirjoittelin ja valmistelin tämän postauksien kuvia sekä tekstiä samalla! Kun otin naamion pois, painelin vanupuikolla hellästi ihoa tsekaten vielä josko epäpuhtauksia olisi irronnut, en kuivannut tai pessyt kasvoja sillä annoin sen geelin imeytyä ihoon.

bearel.fi-missha-peel-off-mask

Mustapäät eivät liikahtaneet mihinkään, mutta kyllä ensimmäisen naamion pois oton jälkeen huomasi selvästi sen kuolleen ihosolukon sekä lian ja että sitä oli ihan oikeasti irronnut. Tästä huolimatta pidän enemmän mustapäälaastareista, kun se irrottaa ihan sieltä nenänpäästä asti, toisin kuin tämän kohdalla nenänpäästä ei lähtenyt mitään.

Oletteko te testanneet tällaisia kosteita mustapäänaamioita?
Kiinnostuitko?


Kata 

* postaus toteutettu yhteistyössä Bearel.fi kanssa, tuotteet saatu

Ei kommentteja