Sisällön tarjoaa Blogger.

Feels good to be home

victorias-secret-phonecase-passportcase-fresita-airport-passikotelo

teneriffa-playadelasamericas-palmut-aurinkomatkat-loma

Hola ja aivan ihanaa maanantaita! Pakko sanoa että kyllä tuo halu takaisin lämpöön nousi, kun valkkasin muutaman kuvan tuolta Americaksen reissulta tähän postaukseen. Silti oli aivan ihana palata kotiin vaikkakin sen teen aina vähän haikein mielin kun ulkomailta tulen kotiin - onneksi pääsee suunnittelemaan nyt reissua johon lähdetään hieman isommalla poppoolla minun perheeni kanssa, jos mikään ei mene nyt pieleen.

Syytän Suomea siitä että mulla on tällä hetkellä tosi flunssainen olo, ei varmaan olisi pöpö hyökkinyt jos olisin vielä viikoksi jäänyt rakkaalle ja lämpöiselle Teneriffan saarelle, heh. Viikonloppu oli mulla vielä vapaa ja lauantaina näin rakasta perhettäni sekä juhlin hieman vanhenemistani, täytin tosiaan sunnuntaina vuosia - tämän vuoksi en rynnännyt heti teille paluu kuulumisia postaamaan sillä sunnuntai meni totaalisesti sohvan pohjalla Once Upon a timeä katsellen.

smirnoff-ice-ranta-loma-rayban

Reissu virkisti ja se oli aivan ihana. Latasin akkuja, se palautti ja siitä jäi kerrassaan hyvä fiilis. Siellä ollessa myös päätin mihin suuntaan haluan blogin suhteen mennä, asioita joista kerron ehdottomasti lisää myöhemmin kun on hyvä hetki. Olen varsin tyytyväinen koko reissuun, olen onnellinen, helpottunut ja niin rentoutunut.

tenerife-playa-de-las-americas-teneriffa

Nämä elämäni ensimmäiset volyymiripset ajoivat asiansa reissulla ja niiden vuoksi sai ottaa oikeasti rennosti mutta näyttää illalla myös tälläytyneeltä - tässä tapauksessa sitä näytti myös päivällä mikä ei haitannut yhtään haha. Huoltokierteeseen tästä sitten joutui, varasin nimittäin huollon tänään. Huoltoväli menee nyt aika pitkäksi mutta minkäs teet, yritetään kärvistellä. Mä niin arvasin että tulen jäämään koukkuun näihin räpsyihin, jotka eivät helpottaneet vain reissua vaan myös perus arkeani. Saa nähdä milloin sitä uskaltaa kokeilla luomivärin ja linerin laittoa saatika millon niitä alkaa ikävöimään, vielä ei ainakaan ole ollut tarvis silllä olen tyytyväinen näihin näyttäviin ripsiin ilman mitään muuta silmämeikkiä. Tosin meikkaaminen on yksi intohimoista joten no, se jää nähtäväksi miten käy ja milloin uskaltaa tarttua luomiväreihin seuraavan kerran.

beach-ranta-rantavarjo-playadelasamericas

Mukavaa että kommentteja tuli myös ajastettuihin postauksiin. Yritän vastata kommentteihinne mahdollisimman pian, viimeistään huomenna. Iso kiitos ja kumarrus teille ♥ Pian pääsen julkaisemaan lomakuvia jotka saivat intassa jo paljon ihania kehuja, oletteko valmiita kuviin jotka saattaa nostattaa matkakuumetta? Entä kiinnostaisiko teitä esim. ostospostaus vähäisistä ostoksistani jota minulta jo eräs neitonen toivoi?

Mitäs teille ihanaisille muuten kuuluu?

Kata

Ei kommentteja