Sisällön tarjoaa Blogger.

Aikuisten ystäväkirja vol. 2

Muistatte varmaan Aikuisten ystäväkirjan joka pyöri useissa blogeissa talvella, taitaahan niitä bongata vieläkin joissain blogeissa! Anyway löysin Millan Moon Shaped Little Box blogista toisen version tästä hauskasta postauksesta ja nyt päätin itsekin tarttua tähän. Tässä kysymykset olivat mielestäni ehken vähän rohkeampia, mutta todella hauskoja sellaisia!

Postauksessa muutama kuva jonka löysin kansioiden kätköistä. Nämä on napattu varmaan toissa kesänä, hah. Ainakin vanhalla kamerallani nämä on otettu. No mutta mukava löytää käyttämättömiä kuvia silloin kun niitä kipeästi tarvitsee!

houkutus-latte-jäälatte-kesä-kuopio

Inhoan, että ihmiset kutsuvat minua…
Tähän en olisi kyllä osannut vastata, ellen olisi lukenut jo Millan postausta. Pakko siis lainata hänen lauseitaan ja sanoa, että vihaan puolisosta käytettävää sanontaa "emäntä". Jostain syystä kyllä isäntä sana ei särähdä korvaan niin pahasti mitä tuo emäntä.

Mitä nimimerkkiä käytät treffi-ilmoituksessasi? (Jos sinulla ei ole ollut koskaan treffi-ilmoitusta, keksi joku sopiva itsellesi.)
Haha, enpä ole koskaan tehnyt mitään treffi-ilmoituksia. Kait menisin ihan Katalla tällaisessa, mutta onneksi en ole koskaan tarvinnut enkä varmaan koskaan tule tarvitsemaankaan sellaista. Lisäksi uskon etten tulisi löytämään puolisoa netistä, kyllä siihen tarvii ihan sen kohtaamisen, ystävystymisen ja sen kaiken "alun" joka ei valitettavasti onnistuisi netti treffien kautta minun kohdallani. Tietty onhan niitä jotka menee ihan naimisiin asti ihmisen kanssa, jonka tapaa netin ja treffi-palvelujen kautta, mutta en itse usko että itselleni voisi noin käydä.

Missä asennossa tykkäät olla sängyssä?
Mahallaan tulee nukuttua eniten.

Mikä on mielestäsi paras kuva sinusta?
P5160744
Kuva: Salla, Bella Photo

Mikä on huonoin kuva sinusta?
No näitähän on, mutta esimerkiksi huonoimpia kuviani löydätte avainsanoista fail sanan alta. Tuolta löytyy niin pilalle menneet vahingossa napsahtaneet otokset kuin aidotkin sellaiset joissa pelleilyä ehken tuli harrastettua;)

Jos saisit sanoa Donald Trumpille mitä tahansa, mitä sanoisit?
Rehellisesti. En seuraa uutisia, eli en tiedä.

Oletko kertonut/kirjoittanut koskaan tykkääväsi jostain tuotteesta, vaikka se on täysin surkea?
En, haluan kertoa rehellisen mielipiteeni testaamistani tuotteista. Minusta on mukava kertoa oma mielipiteeni rehellisesti ja saada täten keskustelua kyseisestä tuotteesta. Moni kun saattaa tykätä tuotteesta mistä itse en ja mukava kuulla sitten miksi muiden mielestä se on hyvä tuote. Lisäksi siitä voi saada vinkkejä kuinka saa tuotteen toimimaan ja ehken se omakin mieli muuttuu sitä myötä.

Oletko koskaan luntannut koulussa?
Valitettavasti kyllä sitä muutaman kerran tuli pienenä kokeissa luntattua. Enpä sitten muista oliko tämä turhaa vai ei, sillä eihän se välttämättä se toisenkaan vastaus ole oikea.

Jos sinun pitäisi hankkia lapsi tai koiranpentu, kumman hankkisit?
Apua en mä tiedä.. Koiranpentu on ollut mietinnässä jo pitkään, mutten taida ihan vielä sellaista karvaista perheenjäsentä ottaa. Jos lapsi päättäisi tulla, niin sitten se tulisi. Itse asiassa jos lapsi tulisi ensin, niin sitten olisi aikaa varmaan koirankin hoitoon kun kotona olisi enemmän, kuka tietää. Eli pakko siis varmaan sanoa tähän että lapsi. Ja äiti, älä hätäile, en mä vielä.:D

houkutus-kuopio-nalle-cappuccino

Oletko koskaan kertonut kenellekään, että hän näyttää hyvältä, vaikka ei todellisuudessa mielestäsi näytä?
Valitettavasti olen joskus tällaistakin tehnyt.
Entä oletko koskaan sanonut puolisollesi, että hän näyttää hyvältä vain koska haluat miellyttää häntä?
En ole koskaan. Mieheni näyttää aina hyvälle. Tosin pukeutumisen suhteen olen "neuvonut" ja sanonut rehellisesti jos joku vaate on ihan kamala. Meillä jaetaan tällaisissa rehelliset mielipiteet puolin toisin mikä on mielestäni hyvä juttu.

Kenen julkkiksen kanssa haluaisit mennä treffeille?
No tällä hetkellä en halua lähteä kenenkään kanssa oli kuinka suuri julkimo tahansa, koska minulla on maailman ihanin mies vierelläni. En mä vaan osaa ajatella tällaisia, koska jos esimerkiksi jossain leffassa tykästyy johonkin näyttelijään niin se on se roolihahmo eikä itse julkimo:D

Oletko koskaan ollut niin humalassa, että aamulla olet herännyt ei niin miellyttävän ihmisen vierestä ja toivonut, että sitä ei olisi tapahtunut?
Koskaan en ole tainnut sinkku olla kun sellaisia övereitä on holin kanssa vedetty, joten vastaus on ei. Lisäksi en edes tiedä päätyisinkö ei niin miellyttävän ihmisen viereen oli sitten kuinka humalassa tahansa, haha! En tiedä eikä onneksi tarvi kokeillakaan.

Oletko koskaan sanonut pomollesi kasvotusten sitä, mitä olet työtovereillesi uhonnut sanovasi?
En ole eikä koskaan ole tainnut olla tarviskaan.

houkutus-kuopio
Kata

Ei kommentteja