Sisällön tarjoaa Blogger.

Volyymiripset

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinne teille! Hyi kamala, se mitä yritän eniten välttää tapahtui juuri, nimittäin viikon hiljaisuus blogissa.. No mutta ei voi mitään, mulla on muutama viikko ollut nyt todella työntäyteinen ja sen vuoksi on jossain asioissa  täytynyt vähän tinkiä. Tällä kertaa blogi oli se juttu, tai noh... Itse asiassa en ihan kokonaan ole bloggaustakaan sivuuttanut, kun olen kuitenkin valmistellut ja ajastellut teille postauksia tulevan reissun ajaksi. Musta tuntui että jos tämä viikko olisi vielä ollut töitä niin olisin palanut loppuun. No onneksi lomani alkaa tänä iltana, menen vielä iltavuoroon ja sellainen kunnollinen lomaloma ulkomailla on ihan nurkan takana, musta kyllä tuntuu että ansaitsen sen.

Kevättalven aikana blogini on painottunut melkoisesti kauneutta käsitteleviin postauksiin ja niitä on luvassa valitettavasti vielä hieman lisää. No jospa sitä nyt päästäisiin pian asujen ja muiden poustien pariin. Etenkin matkan postauksien tekoa odotan kuin kuuta nousevaa unohtamatta asuja joita reissunpäällä tulee ehken napattua muutamia. Lisäksi en malta odottaa kun kevät todennäköisesti lähtee kunnolla käyntiin sillä välin kun ollaan reissussa, niin johan pääsee kevät lookkeja tallentelemaan matkan jälkeen! Ja hei, pääsiäinen on lähellä ♥

lashes-eyelashes-kuopio-ripsienpidennykset-volyymiripset

Mutta no mitä te tykkäätte volyymiripsistä? Kävin reissun helpottamiseksi ottamassa itselleni eilen nämä elämäni ensimmäiset risienpidennykset. Huhhuijjaa mitkä räpsyt! Mä olen unelmoinut räpsyistä monia vuosia uskaltamatta kuitenkaan ottaa niitä, sillä pelkään että oma ripsi kärsii. Lisäksi mulla on kuitenkin paksut ja näyttävät ripset ihan omasta takaa niin en ole koennut tarvitsevani - mutta tiettyhän ne näkyvät vain jos pistän ripsivärin.

Nyt pitäisi olla suht helppo matka edessä, iltaisin haluan yleensä tälläytyä mutta se jaksaminen on kortilla aina reissussa kun haluaa vaan olla. Ripset kävin ottamassa ihan täällä Kuopiossa Royal Beauty Academyssä kun muutama heitä minulle suositteli, heillä kuitenkin ajat ovat aika kortilla kun keskittyvät suurimmaksi osaksi muihin hoitoihin, joten jos olet Kuopiolainen ripsienpidennyksien käyttäjä, niin missä te käytte huoltamassa räpsyt?

eyelashes-volumelashes-ripsienpidennykset-kuopio

Anyway... Mä olisin halunnut ottaa ekat räpsyt jo viime kesänä kun menimme viettämään Juhannusta Himokselle, siellä kun oltiin torstaista sunnuntaihin teltassa joten ne räpsyt olisivat helpottaneet sitä reissua huomattavasti, vaan eipä tullut otettua. Nyt päätin helpottaa tätä ulkomaanreissua näillä räpsyillä, huoltoja en meinannut ottaa, mutta nyt vähän oon sitä mieltä että mä varmaan jään koukkuun kuten esimerkiksi jäin joskus hiustenpidennyksiin. Eli en vielä uskalla sanoa ei huollon mahdollisuudelle. Onhan nämä vaan niin upeet.

Huomenna lähdemme ajelemaan kohti Helsinkiä ja torstaina sitten lentelemme Teneriffan saarelle. Olen tosiaan ajastanut muutaman postauksen joten pysykäähän kuulolla. Yritän infota niistä teille niin blogin fb-sivuilla kuin instagramissakin. Jos ei instassa kuulu niin fb-sivuilla ainakin kuuluu! Reissuani voitte seurata instagramini kautta @kataaz sinne tulen varmasti lisäämään kuvia ja reissutunnelmia. Ihanaa viikkoa lukijat ♥

Mitä te tykkäätte volyymiripsistä?
Onko vinkkejä ja ohjeita mitä haluatte jakaa näin ensikertalaiselle?Kata

2 kommenttia

  1. Onpa nätit räpsyt! Tuollaiset on varmasti ainakin kesäaikaan kivat, kun silloin ei jaksa jatkuvasti laittaa ripsiä. Miten päädyitkö lopulta ripsien huoltoon? Itseäkin hieman kiehtoisi ottaa jonkunlaiset pidennykset täällä Helsingissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, helpottanut tosiaan arkea kovasti :) päädyin huoltoon, itse asiassa tuosta asti olenkin pitänyt volyymiripsiä, eli monta vuotta ollut ;) Suosittelen kyllä, jos omaa silmää miellyttää!

      Poista