Sisällön tarjoaa Blogger.

NYX Lip Lingerie

NYXin Soft Matte Lip Creamiä testaillessani mulle vinkattiin myös Lip Lingeriestä, joka on kuulemma todella hyvä mattainen huulipuna soft matten lisäksi. Nämä jäivät mieleeni muhimaan joksikin aikaa, kunnes päädyin sitten ostamaan ensimmäiseni helmikuussa. Ja voi kuulkaa, nämä nyt sitten jämähtää hyvin huulille, eikä tässä tule mielestäni niin kuivaa tunnetta mitä soft matte tekee - tosin hiukan kuivahkon tunteen kylläkin mutta niinhän ne kaikki mattapunat. Lip Lingeriellä oli valtavan paljon ihania sävyjä! Rusehtavaa, nudea ja lilahtavaa, haluan lisää...

nyx-lip-lingerie-lace-detail-huulilla

Ostin ensimmäisen Lip Lingerieni sävyssä Lace Detail. Aluksi etsin sellaista punertavan rusehtavaa sävyä, mutta koska ainakin kymmenen minuutin testailun ja tsiikailun jälkeen en sitä sävyä saanut päähäni, päädyin tähän vaaleaan yksilöön. Nude oli tosiaan toisena harkinnassa.
Tästä vaaleasta jää kuitenkin todella silmiinpistävä, todella häiritsevä ja ärsyttävä raja huulien keskelle ehken puolen tunnin sisällä. Heti saa siis olla korjaamassa. Muutoin tuote kestää, mutta onhan se ruman näköinen läheltä katsottuna kun puhuessakin se raja näkyy ihan viivantarkkana.
No mutta toisaalta, huulten ja tämän sävyn värierokin huomattava, joten eipähän ihme. Huulirasvalla pohjustus ei auta tuon rajan peittoon tai ehkäisemiseksi, joten pitäisi alkaa testailemaan kannattaako huulet pohjustaa esimerkiksi meikkivoiteella (jota en omista, enkä tämänkään vuoksi tahtoisi vaan ostaa) tai peitevoiteella tai jotain.. Vai täytyykö vaan yksinkertaisesti laittaa ohkainen kerros jotta sitä ei synny.

nyx-lip-lingerie-exotic-huulilla

Mua jäi kuitenkin kaivelemaan se rusehtavan punertava sävy, joten samalla kun muutoin kävin Emotionissa asioimassa, niin päädyin vielä NYXin hyllylle kokeilemaan tuotteita ja tämä sävy Exotic osui silmiini. Tätä pyörittelin toki ensimmäiselläkin kerralla kädessä, mutta tämä ei tuntunut silloin sellaiselta punaruskealta. Pitäisi aina muistaa että huulilla sävy on niin erilainen mitä kädessä, joten uskaltauduin sitten ostamaan tämän tumman Exoticin. Sitten ennen töihin menoa pukuhuoneessa tuli testailtua ja päätyihän tämä sitten työpäiväksi huulilleni, voi kun olin tyytyväinen sillä tämä oli parempi kuin tuo ensimmäinen sävy Lace Detail. Tosiaan värillä on väliä, kuten aiemmin olen NYXin huulituotteiden kohdalla todennut (täällä postaus aiheesta).

Tässä tummemmassa väriero huulen ja huulituotteen välillä ei ole niin suuri, joten se ärsyttävä raja keskellä huulia ei ole niin näkyvä mitä tuossa vaaleammassa sävyssä on. Itse asiassa sitä ei huomaa lainkaan jos ei ihan tosi läheltä katso. Sävy olikin juuri sellainen punertavan rusehtava mikä oli mielessä ihan alussa. Purkissa se näyttää siltä mutta kädellä ei niinkään. Sitten mulle tulikin muutama kommentti että onpa mulla ihanan punainen huulipuna. Hha. Mun mielestä kyseessä oli rusehtavan punainen, mutta onko tämä sittenkin punainen? Alkoi harmittaa! No ei mennä siihen...

nyx lip lingerie exotic & lace detail

nyx-lip-lingerie

Hyllyyn jäi muutama sävy joka kiinnostaa. Syksyksi taidan käydä nappaamassa sävyn Teddy, koska ruskea hei. Sen mä halusin jo viime syksynä ja se näyttää kuvissa muiden huulilla aivan mahtavalta! Saa taas nähdä petynkö kun se on omilla huulilla. Anyways.. Soft Matteen verrattuna nämä eivät ole niin lohkeilevia ja huulten juonteisiin kertyviä mikä on plussaa. Lisäksi kun korjailee ja lisää punaa päivän mittaa niin se ei mene niin ruman näköiseksi kuten soft matten kohdalla. Edelleen on tasainen mattapinta. Tosin näissä sävyt ovat lähinnä niitä neutraaleja, soft matten kohdallahan huomasin eron siihen että ne neutraalit ovat parempia pysymään kuin kirkkaammat, eivätkä mene niin ruman näköisiksi huulilla. Anyways kyllä mä liputan Lingerieille!

Nyt on teidän vuoronne heittää kommentteihin risut kuin ruusutkin näistä NYXin Lip Lingerieistä!
Tykkäättekö vai ette?

Kata

Ei kommentteja