Sisällön tarjoaa Blogger.

Eroon mustapäistä - Bearel.fi

Minulla oli mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä Bearel.fi nimisen verkkokaupan kanssa. Kyseessä on siis Suomalainen verkkokauppa, jossa myydään Korealaista kosmetiikkaa. Se tarjoaa laadukkaita ja edullisia Aasian kauneustuotteita tunnetuimmilta brändeiltä kuten TonyMoly, Missha, Benton ymmä ymmä. Verkkokaupan tuotteet ovat turvallisia ja huolella valittuja korkealaatuisia tuotteita. Näitä siis voi lähteä ihan huoletta testaamaan!

bearel-mustapäälaastarit-tonymoly-mizon-missha

Itse painin mustapäiden kanssa sekä kärsin laajoista ihohuokosista, joten otin ilolla ja innolla vastaan Bearelin lähettämät kolme erilaista mustapäälaastaria. Sain myös yhden kaksiosaisen mustapäänaamion testiin, mutta siitä ajattelin kertoa teille hieman myöhemmin ihan omassa postauksessaan. En ole itse asiassa vielä pistänyt sitä edes testiin, mutta viikon päästä maanantaina vapaan kunniaksi ajattelin hemmotella itseäni kahdella tapaa ja toinen niistä on se, toisesta saatte myös kuulla myöhemmin lisää.

Anyway mikään mustapäälaastari tai maski ei poista mustapäitä kokonaan, se nyt vaan on karu fakta ja siihen on tyydyttävä. En edes usko enää siihen että mikään pienentäisi suuria ihohuokosia. Niitä voi kuitenkin puhdistella ja itse pidän kovasti siitä tunteesta mikä syväpuhdistavan maskin/laastarin jälkeen kasvoilla on. Iho on käytön jälkeen - ainakin sen yhden päivän - todella sileä ja kirkas, uskon myös näiden säännöllisen käytön vähentävän niiden muodostumista. Nämä saamani laastarit ovat helppo ja nopea tapa poistaa epäpuhtadet nenältä, sillä aikaa menee alle 20 minuuttia ja olet valmis. Nyt haluan kertoa teille näistä kokeilemistani mustapäälaastareista hieman tarkemmin.

tonymoly-nosepack-mustapäälaastari-bearel

TonyMoly Egg Pore nose pack
Tämä mustapäälaastari lupaa poistaa nenältä niin musta- kuin valkopäätkin samalla hoitaen nenän ihoa. Mustapäälaastari auttaa pitämään ne kurissa sekä vähentämään niiden ilmestymistä säännöllisellä käytöllä. Pakkauksessa on yksi liuska, se aktivoituu kosteudesta, joten se kiinnitetään märälle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Kun se on kokonaan kuivahtanut, voi sen vetää varoen pois. Laastari oli pehmeä paperinen ja se kiinnittyi aika hyvin ihoon kiinni napaten myös todella hyvin epäpuhtauksia mukanaan - haju tässä oli todella voimakas omaan nenääni, joten hajuherkille en suosittele tätä. Yksi liuska 1€.

missha-mustapäälaastari-bearel

Missha Nose Pore cleaning patch
Tämä laastari lupaa tosiaan myös syväpuhdistaa ja poistaa epäpuhtaudet iholta. Tämä oli musta, kangasmainen liuska, joka myös aktivoitui kosteudessa ja vaikutusaika on myös sen 10-15 minuuttia - kuten edellinen niin tämäkin tarrautui iholle aika napakasti vetäen myös todella hyvin epäpuhtaudet mukanaan. Näitä on saatavilla myös 8 liuskan pakkauksessa hintaan 4,90 ja sen itse olen tilannut viime vuoden puolella - tämä vähän kummastutti kun 8 liuskan pakkauksessa laastarit eivät olleet mustia, vaan valkoisia. Liekkö sitten uusittu, sillä sama tuote pitäisi olla kuitenkin kyseessä. Tuoksu näissä ei ollut voimakas, mutta mieto liimamainen haju näistä lähti. Kaikista kolmesta juurikin tämä Misshan mustapäälaastari on kaikista mieluisin ja mielestäni tehokkain, tästä minulla on myös eniten kokemusta. Suosittelen tosiaan tilaamaan tuon 8 liuskan pakkauksen kerralla, tämä nimittäin toimii! Yksi liuska 0,80€.

mizon-peel-off-mask-mustapäälaastari-bearel

Mizon Let me out blackhead peel-off mask
Myös tämä yksilö lupaa poistaa niin musta- kuin valkopäitäkin, sekä antaa kyytiä epäpuhtauksille. Säännöllisellä käytöllä lupaa auttaa vähentämään mustapäitä ja puhdistamaan nenän ihohuokosia. Tämä pätee nyt varmaan kyllä jokaiseen kasvonaamion.
Myös tämän kohdalla vaikutus oli sen 10-15 minuuttia ja asetetaan märälle iholle jotta se aktivoituu. Tämä laastari oli vähän sellainen "villakangasmainen" joten se sitten kutitteli nenää koko ajan. Sen vuoksi en pitänytkään moista kun 10 minuuttia, muita pidin sen täydet 15 minuuttia. No mutta, tärkeintähän on se että mustapäälaastari on kokonaan kuiva ennenkun sen vetä iholta. Tältä odotin eniten, mutta tämä taisi antaa vähiten. Tämä otti ehkä enemmänkin niitä pieniä epäpuhtauksia pois ja suuremmat jäivät paikalleen. Tämä ei haissut miltään, ei edes siltä miedolta liimalta mitä muut Tony Molyn voimakasta laastaria lukuunottamatta. Yksi liuska 0.95€.

Ollaanko siellä tutustuttu joihinkin mustapäälaastareihin?

Kata 

* postaus toteutettu yhteistyössä Bearel.fi kanssa, tuotteet saatu

Ei kommentteja