Sisällön tarjoaa Blogger.

Matkan bucket list

Varasimme tosiaan matkan Teneriffalle Playa de las Americakseen N:n kanssa ja apua, siihen on tasan kaksi viikkoa kun lähdemme ajelemaan Helsinkiä kohti. Olemme yhden yön Helsingissä niin mennessä kuin tullessakin. En malta odottaa! Nyt tiukat kaksi työviikkoa ja sitten tosiaan pääsee hölläämään ja nollaamaan tuttuun ja turvalliseen kohteeseen.

Ajattelin tehdä pienen bucket listin matkalle. Kyseessä on loma ja sitä me tosiaan haluamme viettää. Ei kiire mihinkään, saa ottaa rennosti. Tämän loman ideana nyt sitten onkin se ettei oo murheita eikä velvollisuuksia! Muuta kuin että pidetään toisistamme huolta, vai mitä? Kokosin muutamia sellaisia juttuja, mitä voi päättää paikanpäällä ollessa ihan fiiliksen (ja sään) mukaan.

rhodes-palms-palmtrees-palmuja-rodos

Syö ja juo. Niin siis miettimättä terveellisyyttä, painoa tai muuta sellaista (tietty kohtuus kaikessa aina).

Jälkiruokaherkut ovat mun lomani suola. Syö ainakin yksi annos: banana split, crepe, vohveli, mansikoita kermavaahdolla ja paljon paljon jätskiä!

Käy yhdellä hupaisalla retkellä. Mielessä on ainakin ollut Teneriffan Loro Parque- eläinpuisto, Puerto de la Cruzin merivesialtaat, vesipuisto Siam park taikka jokin meriretki mitä Aurinkomatkat järjestää. Meriretki houkuttaisi eniten mutta haluan kuulla minne N eniten haluaisi.

Syö illallinen rantaravintolassa ja ihaile auringonlaskua. Ja tähän mä tiedän muutaman hyvän ravintolan jo. Sangriakannu, herkullinen ruoka ja se oma rakas.

Pelaa minigolfia. Teneriffalla on yksi upeimmista minigolf radoista, muualla päin Kanariaa en ole vertaista nähnyt. Täällä pitää pieni peli käydä vetämässä, saapi nähdä saanko tuon miehen houkuteltua siihen hommaan. Täältä löytyy muutama kuva kyseisestä kentästä, alue on aika upea joten kannattaa tsekata!

Shoppaile. Ostoslakkoni on voimassa ja se pitää, paljon on tehnyt mieli jo ostaa mutta pysyn kovana ja shoppailen vasta lomalla.

Uimaan! Tämä on hankala kun lähtee kaksistaan, on hankala jättää tavarat itsekseen rannalla ollessa kun mä olen aika vainoharhainen siitä, varmasti joku ne nappaa.. Joku päivä pitää jättää kaikki arvotavara varmasti talteen ja lähteä vain uimaan - mikäli kestän sitä kylmää vettä, sillä tämä vesi on aina ollut niin jäistä mun makuun.

Rantakadulla kävely. Täällä on aivan ihana rantakatu joka jatkuu ja jatkuu. Se täytyy mennä!

Uusi ostokskeskus. Luin netistä että toukokuussa 2015 aivan siihen Americaksen kylkeen avattiin ostoskeskus, viimeksi kävin helmikuussa 2015 jolloin siis ei vielä ostari ollut avoinna. Nyt on pakko päästä tsekkaamaan tämä kuulema upeakin ostosparatiisi joka on tosiaan ihan lähellä Playa de las Americasia.

Paellaa! Rakastan sitä Paellaa jota Kanarialta saa, joten sellainen yksi annos täytyy nauttia eräässä tutussa ravintolassa ja merenrannalla of course.

rhodes-rocks-kiviä-rantaloma-rodos

Nämä nyt ovat sellaisia kevyitä pieniä juttuja, muutamia on tehnyt aina siellä ollessa ja muutamia hieman uudempia juttuja löytyy listaltani.

Mitä must- juttuja teillä on aina rantalomalle?

Ei kommentteja