Sisällön tarjoaa Blogger.

Leather leggings

finnishblogger

Jacket - Rokita
Shirt - Gina Tricot
Leather leggings - BikBok
Shoes - Timberland
Bag - Michael Kors


Halusin tulla jakamaan teille muutaman kuvan viime lauantailta. Päivästä näinkin Millaa ja Sallaa, olipa muuten tosi mukava vaihdella kuulumisia, juoda kahvia ja olla niin kuvattavana kuin seurata vierestäkin kuvauksia Studiolla. Plussana tietty höpötellä kaikenlaista kivaa niin bloggaamisesta vaatteisiin sun muihin.
Anyways taas asiaan.. Sen jälkeen lähdettiinkin N:n kanssa muutamille asioille, kävin vain kotosalla vaihtamassa hieman rennommat vaatteet ylleni. Tämän tyylisen asun olettekin nähneet jo kertaalleen blogissa täällä tosin siinä oli nahkaleggareiden sijaan nahkafarkut. Mä en ennen tykännyt yhtään nahkalegginseistä, mutta viime joulukuussa sitten päädyin ostamaan omani - nyt voin sanoa että voi kuinka ihanat ne ovat! Hyvää vaihtelua perus sukkahousuille ja näiden legginsien kanssa uskaltaa jopa pistää astetta lyhyemmän yläosankin.

lether leggings bikbok

Mulla on yksi sääntö nahkaleggareiden kohdalla. Ne eivät ole housut. Näiden kanssa tosiaan uskaltaa laittaa astetta lyhyemmän neuleen, mekon tai jonkin topin/paidan kuin mitä esimerkiksi sukkahousujen kohdalla, silloin täytyy ehdottomasti olla pidempi mittainen helma. Näissä kuitenkin riittää että peppu on piilossa ja paidan helma alkaa reisien kohdilta. Tämä jakaa mielipiteitä varmasti molempiin suuntiin, mutta itse menen ehdottomasti sillä tyylillä että lyhythelmainen paita tulee pitää housujen ja hameiden kanssa, housut on housut ja leggarit on asia erikseen. En tietenkään tuomitse niitä jotka pitää leggareita housuina! Mielipiteitä ja makuja on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin.

leather leggings bikbok kuopio

Mitä mieltä te olette?
Kuinkas siellä legginsien kohdalla ajatellaan?

Ei kommentteja