Sisällön tarjoaa Blogger.

Pakkaskynnet

Hyvin vähän on tullut blogattua Helmikuussa. Olen keskittynyt enemmän luonnoksissa olleisiin, keskeneräisiin postauksiin joita yritän saada teille julkaistua. Asujen kuvailua ei taas pakkasten vuoksi oon kunnolla saanut harrasteltua ja onhan nuo ajat kuvaajankin kanssa menneet hieman ristiin. Hmh, harmittaa..

Odotan innolla tulevaa matkaa jolloin saapi kuvia kauniista maisemista ja etenkin kesäisiä asuja, joita tosin tulee ehken käytettyä vaan ulkomailla. Mulla on huono tapa sinänsä kun tulee sitä kuvamateriaalia, niin yritän kiireellä julkaista aina kaiken pois, mutta sitten hiljaisina hetkinä kun en saa kuvia, kaipaisin niitä. Miksi en vaan jemmaile joitain kuvia, juttuja joita voisi postatakin hieman myöhemmin eikä haittaisi jos ei tule reaaliajassa. Muta noh, mulla on yleensä tärkeää se että kuvat tulee reaaliajassa. Huono puoli sinänsä, hmh.

winter nails

Halusin tulla julkaisemaan teille pakkaskynnet, jotka ovat piristäneet minua loppu tammikuun sekä tämän alku helmikuun ajan. Kynsien kuvailu tuottaa vielä opettelua, tarkennus tässä hommassa on se hankalin. Ehken pitäisi eri objektiivia kokeilla ensikerralla.. Kynnet ei kyllä koskaan pääse kuvissa oikeuksiinsa, nämäkin näyttää luonnossa erilaisilta mitä kuvissa. Tai sitten olen vaan tosi vaativa, hha.

pakkaskynnet

Ystävänpäivä onkin tiistaina ja toivottavasti saisin silloin niin asun kuvailtua kun päivän tapahtumiakin talteen että saisin niitä jaettua. Mitään suurta ei ystävänpäiväksi ole suunniteltu, mutta pientä yhteistä oman rakkaan kanssa täytyy saada tehdä. Ystävänpäiväksi on tulossa postaus ystävyydestä, oon koko alkuvuoden odottanut innolla että saan julkaistua teille ne ajatukset. Mua jännittää, kun postaus sisältää todella paljon ajatuksiani. Anyway siitä lisää tiistaina, hhi ♥

Mitä mieltä olette pakkaskynsistä?

Ei kommentteja