Sisällön tarjoaa Blogger.

Ne aidot kuvat

Nyt about 4 vuotta bloganneena oon kehittynyt huimasti niin kirjoituksessa, kuvissa kuin ylipäätäänkin bloggaamisessa. Aloitin asukuvien oton jo heti kättelyssä ja ennen bloggaamista ei kameran edessä tullut paljoa pyörittyä. Oli se siis hieman hankalaa ja vaivalloista olla kuvattavana. Mitään huonoja otoksia ei halunnut edes nähdä ja pelleily kameran edessä oli vielä ahdistavampaa. Nykyään osaan ottaa rennosti kameran edessä ja sitä tulee myös pelleiltyä kuin naurettuakin niille hassuille otoksille. Kuvaajakin saattaa vaikuttaa tähän ja oman miehen kanssa kuvailu saattaakin aina johtaa eniten siihen pelleilyyn ja hauskanpitoon.

Yleensä blogiin päätyy sitten ne kuvat joissa poseerataan tai ollaan niin sanotusti "nätisti". Hymyillään söpösti, pönötetään itsevarmasti tai muuten vaan chillaillaan. Kuvat joissa se aito fiilis, ilo ja mahdollinen hilpeyden tunne on, jää sitten kansion syövereihin julkaisemattomaksi. Nyt mä haluan näyttää teille muutamia viime vuoden lopulla tallennettuja aitoja otoksia niiden poseerauksien, hymyjen ja pönötysten rinnalla.

aitoutta
aitous
aitoa bloggaamista
aito bloggaaja
aito/tehty
aito

aitoa kuvausta

Postaus saattaa olla tyyliltään aikalailla sama kuin pilalle menneet kuvat, mutta kyseessähän on siis tahalleen tehdyt failaukset eikä vahingossa tallentuneet mokat. Toivottavasti piditte tästä pienestä kevennyksestä.

Hauskanpito kannattaa muistaa keskellä kuvaussessiota, kuvaaminen on ihan totta paljon hauskempaa niin sinun kuin kuvaajankin mielestä. Se ei tunnu vaivalloiselta eikä pakkopullalta - teidän itsenne eikä varmaan kuvaajankaan puolesta! Lisäksi se on antanut ainakin mulle rohkeutta olla kuvattavana sekä helpottanut ottamaan niitä vähän parempia, asupostauksiin tarkoitettuja kuvia;) Oletteko te huomanneet nuo samat jos kuvaussessioonne on mahtunut sitä pelleilyä?

Mikä näistä oli teidän mielestänne se hauskin?
Ihanaa sunnuntaita ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja