Sisällön tarjoaa Blogger.

Organic shop - edullista luonnonkosmetiikkaa

Pääsin viimein viime viikolla itsekin katsastamaan nämä pinnalla olevat Organic Shopin tuotteet. Harmi vain että Matkuksen Emotionissa hyllyt notkuivat tyhjyyttään joidenkin tuotteiden osalta, mutta sehän toki kertoo näiden olevan nyt suuressa suosiossa. Mielessäni ollut vadelmantuoksuinen vartalonkuorinta jäi ostamatta, kun Emotionissa oli ainoastaan testeri jäljellä.

Näiden oston kohdalla mulle tuli kieltämättä fiilis että "petän" The Body Shopin, sillä olen joskus vannonut etten osta tällaisia tuotteita mistään muualta kuin The Body Shopilta. Nyt olen kuitenkin innoissani ostamassa näitä, edullinen hinta ei pelkästään houkuttele, vaikkakin nämä ovat ihan todella halpoja verrattuna TBS:n tuotteisiin. Jostain syystä nykyään vaan tekee mieli kokeilla välillä jotain uutta.

organic shop hiusnaamio käsivoide mutanaamio

Organic shop tekee siis luonnonkometiikkaa kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Hinnat ovat edullisia, jokaisen tuotteen saa alle 10 eurolla.Valitsin yhteensä nämä kolme tuotetta, yksi oli ihan must-ostos ja kaksi oli sitten ihan kokeilumielessä ostetut, joita en olisi välttämättä tarvinnut. Hinta vaan on niin alhainen näiden tuotteiden kohdalla, että kehtaa jopa pistää testiin. Kaiken kukkuraksi oli vielä asiakasomistajapäivät, niin lähtivät nämä vielä hiukan edullisemmin mukaan.

organic shop hiusnaamio hairmask

Avokado & Honey hiusnaamio oli itse asiassa mielenkiintoinen ostos kun en itse ole pitkiin aikoihin mitään hiusnaamioita kokeillut. Tuote lupaa jättää hiukset pehmoisiksi ja kiiltäviksi, sekä auttaa hiuksia palautumaan juuresta latvoihin parantean niiden rakennetta. Tuotteen täytyy antaa vaikuttaa kosteissa hiuksissa sen 2-3 minuuttia. Eipä tämä kovin perus hoitoaineesta eronnut. Tuoksu on mieto, aluksi ihanan raikas, mutta jotenkin se hunaja iskee sieltä tunkkaisena - hiusten kuivuessa tuoksu on paljon miellyttävämpi.

Olenkin lukenut että nämä purkit ovat todella epäkäytännöllisiä suihkussa. Alussa mietin että itse olen The Body Shopin purkkeihin tottunut kun kuorinta-aineissa on samanlaiset purnukat. Mutta kappas tämähän yllätti, kyseessä ei ollutkaan kierrekorkki vaan ihan avattava. Joo nyt samaistun, nämä ovat tosi epäkäytännöllisiä.

organic shop mutanaamio mudmask

Facial Mud Mas Sea Depht kasvonaamio oli ostos mitä en välttämättä olisi tarvinnut, kun edellistäkin mutanaamiota on jäljellä aika paljon ja käytän sitä aika harvoin. Vaan olihan mun pakko päästä kokeilemaan. Tämä täyteläinen mutakasvonaamio nimittäin lupaa puhdistaa hellävaraisesti ihoa ja pienentää ihohuokosia. Tämän tuoksu oli mieto ja jostain syystä tämä toi minulle mieleen ulkomaanmatkat. En usko että syy tähän on merilevät ja meren muta, josta kasvonaamio siis koostuu. Oon varmaan joskus sitten käyttänyt saman tuoksuista rasvaa tai saippuaa jossain reissulla. Oikein miellyttävä naamio kasvoilla, olo on oikein puhdas ja siloinen käytön jälkeen.

organic shop käsivoide hand and nail cream

Indonesian Spa Manicure käsivoide oli itse asiassa ainoa tuote jota todella tarvitsin, sillä kaikki käsirasvani pääsivät mystisesti ja nopeasti kulumaan loppuun tässä hetki sitten. Kyseessä on siis hand- and nail creambutter eli tuote lupaa vahvistaa kynsiä kuin ravita ja korjata käsien ihoakin. Tämä oli mielestäni parempi kuin The Body Shopin hand- and nailcream, tämä ei jätä niin tahmaista tunnetta käsiin. Rasva on aika juoksevaa ja sitä valahtaa tuubista aika helposti, minä olen monesti annostellut liikaa. Tuoksu on ihan jees, muttei mikään minun suosikkini.

Jokainen näistä kolmesta tuotteesta maksoivat sen hieman alle 4 euroa, joten kyseessä on siis oikeasti edullinen ja hyvä tuotesarja. Vielä mun on se vattu vartalonkuorinta ostettava ja jospa jotain muitakin uutukaisia tarttuisi mukaan seuraavalla kerralla. Niistä tulen ehdottomasti sitten kertomaan lisää.

Jokos siellä ollaan Organic Shopin tuotteisiin tutustuttu?
Mitä mieltä olette näistä tuotteista?


Ei kommentteja