Sisällön tarjoaa Blogger.

Valentine's day outfit

valentine's day outfit

Jacket - Rokita
Knit - BikBok
Scarf & Bag - Guess
Over knee socks - H&M
Shoes - Timberland


gues huivi guess laukku

Tämän vuoden Ystävänpäivä look koostui lähinnä lemppareistani. Ylipolvensukat, neulemekko ja vaaleat värit. Lisäksi rakastan hurjasti kyseistä takkia sekä Timbereitäni. Laukku ja huivi ovat samaa sarjaa, aij että pidän niiden kombosta. Ne sopivat vielä Ystävänpäivään täydellisesti.

guess huivi

kalevala lumihiutale
valentinesday look

Tässä kokonaisuudessa on tullut kuljettua muinakin päivinä. En saanut ylleni ihan sellaista lookia mitä Ystävänpäivänä haluaisin ylleni pukea, Suomessa kun tuo päivä on kylmänä ajankohtana. Mielessäni ollut mekko sai siis siirtyä odottelemaan kevättä tai viileitä kesäpäiviä - vaikkakin se olisi sopinut tuohon päivään ihan täydellisesti. Onneksi sentään keli oli nollassa ja sain olla vaatteissa joissa viihdyn paremmin kuin hyvin.

hymy

Itselläni on vapaa viikonloppu, itse asiassa kokonainen viikko vapaata edessä ja suunnitelmissa on vähän kaikkea kivaa tulevalle viikonlopulle kuin ihan ensiviikollekin asti. Sellainen kutina on että kuvia tulen saamaan pitkästä aikaa lyhyen ajan sisään enemmän, mikä innostaa minua ♥ Kyllä se vaan on kevään merkki sekin että kamera tulee enemmälle käytölle, eikös?

Mitä mieltä olette minun Ystävänpäivä lookistani?

Ei kommentteja