Sisällön tarjoaa Blogger.

Testissä Dermosil kuorintasukat

Sain joululahjaksi siskoltani tällaisen pikkuruisen jalkojen hemmottelupaketin, joka sisälsi Dermosilin kuorintasukat ja viilentävän jalkaseerumin. Olin varsin tyytyväinen lahjaan, tämä oli aivan ihana ja erittäin toimiva kotona tehtävä jalkohoito. Sitä paitsi nyt oli hyvä tehdäkin tämä, kun ulkomaanmatka lähestyy, on niin mukava saada kauniit ja silkkiset jalat rantalomalle. Vaikka mulla ei kovin paljoa mitään kovettumia jaloissa olekaan, niin sai näillä tehokaasti kuolleen ihosolukon ja pienen karheuden pois.

dermosil kuorintasukka paketti

Mistä on kyse
Kyseessä on kertakäyttöiset Kuorintasukat, jotka ovat helppo ja kivuton tapa kuoria jalkojen iho. Sukkien sisällä oleva geeli kuorii jalkojen ihoa ja lopputulos säilyy jopa viikkoja. Sukat sisältävät luonnollisia kuorivia ainesosia, kuten maitohappoa ja salisyylihappoa sekä kasviperäisten uutteiden yhdistelmää.

Kuinka käytät
- Poista varpaankynsistä kynsilakat ja pese jalat
- Leikkaa sukka auki saksilla katkoviivoja pitkin
- Kiristä sukan suuaukko pakkauksen mukana tulevalla teipillä tiiviisti jalkaasi vasten
- Voit pistää normaalit sukat jalkaan, jotta sukkapussi pysyisi paremmin jalassa - tätä minä suosittelen, helpotti todella paljon kun kuorintasukat oli melko isot
- Anna sukkien vaikuttaa 90 minuuttia, vältä kävelemistä sekä istumista jalkaterät päällekkäin
- Lopuksi jalat huuhdellaan lämpimällä vedellä

Älä käytä tuotetta mikäli jaloissa on avohaavoja, kutinaa, kynsisieni tai muuta ihoärsytystä, olet raskaana tai allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.

dermosil kuorintasuka

Miltä tuntui
Sukat tuntui alussa ihanan viilentäviltä ja tietty tosi vetisiltä, ei kuitenkaan pahalta - mikäli sukat tuntuvat ärsyttävältä iholla, suositellaan ne otettavaksi pois heti. Yritin välttää kävelyä, mutta pakko tunnustaa että muutamaan otteeseen oli pakko muutama askel ottaa. Vaikka mulla oli vapaapäivä niin puolitoistatuntia paikallaan olemista oli melkoisen haastava kokemus mulle - etenkin kun laitoin sukat heti aamupäivästä jalkaan jolloin tulee touhuttua eniten.
Minä en saanut sukkia kunnolla kiristettyä joten välillä tuntui että geeli tulisi ulos nilkkojen kohdalta etenkin kun muutaman askeleen sukat jalassa otti. Ja yleensä kun minä istun miten sattuu, usein jopa jalkojeni päällä, niin olipa hankala olla näiden kanssa kun piti istua jalat maassa/ilmassa.
Kun otin sukat pois niin fiilis kintuissa oli aika hassu, tuntui siltä että olisi ollut uimassa sen puolisentoista tuntia - vähä niinkuin ne olikin hhah - lisäksi ne näytti tosi kuolleilta, kun niillä ei ollut kävellyt ja ne hautuivat siinä kosteassa pussissa, hhyi.

Vaikutus
Kuorintasukkien vaikutus alkaa näkyä 3-5 vuorokaudessa, kuollut ihosolukko alkaa nimittäin irrota. Ja kyllä, jalat näytti hieman epämiellyttäviltä silloin muutamana ensimmäisenä päivänä vaikutuksen alkamisesta. Vaihe on kuitenkin kivuton - paitsi herkille silmille, hha.
Jo toisena päivänä iho alkoi hieman irtaantumaan. Ihon täytyy kuitenkin antaa kuoriutua rauhassa, eikä sitä saa missään nimessä alkaa repimään ettei terve iho kärsisi ja ettei aiheuta haavoja jalkoihin. Viikon jälkeen ei enää sen suurempia ihon kuoritumisia näkynyt, jalat näyttivät enemmänkin "kuivilta". Iho siis irtoaa ja hilseilee, mutta ei niin rajun näköisesti mitä ensimmäisten päivien aikana siitä kun vaikutus alkoi. Jalkojen kuoriutumista kesti minulla sen kaksi viikkoa, en sitten tiedä onko yksilöllistä. Sen jälkeen ne tuntuivat sileiltä ja pehmoisilta ja sitä ne ovat edelleenkin.

jalkaseerumi dermosil

Hyvän lopputuloksen ylläpitämiseksi suositellaan toistamaan tämä käsittely 3-4 kuukauden välein. Tuo Dermosilin jalkaseerumi kuitenkin kannattaa ottaa käyttöön, sillä se myös ylläpitää pehmoisia jalkoja. Itse laitankin sitä joka ilta ennen nukkumaanmenoa ja siihen taidankin tyytyä nyt hetkeksi, mutten usko ettenkö toistaisi tätä ihanan hoitavaa rituaalia joskus. Saatanpa ostaa uudet sukat sitten kesän jälkeen.

Oletteko te koskaan tehneet tätä jalkahoitoa?
Jos et, kiinnostuitko?


Ei kommentteja