Sisällön tarjoaa Blogger.

Leotie stacked flower ring - Ted Baker

Mukavaa torstai-iltaa teille sinne ruudun toiselle puolen!
Ajattelin tulla piristämään teidän torstai-iltaanne hieman kevyemmällä postauksella. Mä en halunnut aluksi esitellä mitenkään mun saamiani joululahjoja, mutta muutama saamani yksilö Timberlandien lisäksi nousi suureen suosiooni että haluan vilauttaa ne teillekin täällä blogissa. Kuitenkin kun ne liittyy jollain lailla kauneuteen ja tyyliini. Yksi kiva tuotearvostelu onkin jo tekeillä, siitä kuulette kuukauden sisällä. Lisäksi sain kaksi upeaa korua, yhden näette tässä ja toisesta kuulette hieman myöhemmin.

stacked flower ring pink ted baker

Ted Bakeriin tutustuin muutamia vuosia sitten, kun niistä meikkipussukoista tuli aika kova hitti. Ensin sain pienen, sitten hieman isomman toilettelaukun, sitten kotiutui korupussukka jonka jälkeen yhdestä lahjapaketista paljastui pikkuruinen penaali. Sitten alkoi korutkin kiehtomaan. Serkultani sain viime vuonna syntymäpäivälahjaksi upean ruusunkultaisen Ted Bakerin kaulakorun, punakultaisia koruja mulla ollutkaan ennen sitä kaulakorua. Jouluna serkkuni ilahdutti mua sitten tällä upealla koottavalla, ruusunkultaisella kukkasormuksella joka mätsää hyvin myös sen kaulakorun kanssa.
Aiemmin saamani kaulakoru ja tämä kukkasormus eivät ole samaa sarjaa, mutta se ei mua haittaa kun kyseessä on tosiaan tämä punakulta. Hieman vaihtelua tuttuun ja turvalliseen kultaan sekä hopeaan! Koruröyppy on mielenkiintoisempi kun se ei toista samaa kaavaa, vaikkakin saman sarjan korut yhtä aikaa puettuna näyttääkin kauniilta. Vielä kun rannekellon ja rannekorun ostan (tai joku jatkaa samaa rataa ja lahjoo mua niillä, hheh) punakultaisena, niin ei tarvitse hätäillä yhdistelenkö nämä hopeaan vai kultaan, hhih.

ted baker ring

Mulla on kyllä aivan ihana serkku, hän tietää mistä tykkään eikä koskaan ole tullut petyttyä tämän ostamiin lahjoihin. Kiitokset tästä kauniista joululahjasta Saija ♥

Onko siellä Ted Bakerin korut tuttuja?
Mitä pidätte tästä koottavasta kukkasormuksesta?
 

Ei kommentteja