Sisällön tarjoaa Blogger.

Hiuspäivitys ja ongelma hiusvärin ylläpitämiseen

Tulinpahan taas höpöttelemään teille hieman tukkapäivityksestäni, edellisestä kerrastahan on muutama parisen kuukautta. Kerroin teille hiusprojektistani, kuinka lähden takaisin vaalentamaan - en suinkaan koko päätä halunnut lähteä vaalentamaan, tyvi tummalla ja latvat vaalealla. Halusin ihan harmaan/platinablondin latvan ja tosiaan täällä kerroin siitä suunnitelmastani.

Nooh tietystihän mun mieleni taas muuttui siinä parin kuukauden aikana, toivon todella etten kolmen kuukauden välein tule kampaajalta tummana ja sitten taas asteen vaaleampana. Mieli ja fiilis tukan suhteen muuttuu joka kerta ja tukka senkun kärsii tästä ristiinrastiin värjäilystä.

brunette

Vaalea oli ihan kiva, itse asiassa viihdyin siinä luonnonvaaleassa todella hyvin. Mutta taidan enemmän vaan olla se tumman tukan ystävä. Lisäksi hiuksetkin voivat paremmin. Vedettiin tyvi taas ihan tummalla, kylmällä sävyllä. Muutoin jätimme hivenen vaaleaa raitaa vaaleanruskean sekaan ja tietty vedettiin kylmää sävyä pesupaikalla päähän. Tuo kylmyys tukassa ei tule pysymään, vaikka aineetkin siihen kotopuolessa on. Noh, nautin taas hetken.

Pituutta tukasta lähti ihan reilusti, kun sain katkottua latvat uutena vuotena paljussa lillumisen vuoksi. En tietty pistänyt tukkaa kiinni, jep hyvä minä. Kaksi kuukautta kituuttelin todella epätasaisen latvan kanssa ja voi kuinka mä olen nyt tyytyväinen kun sain sen viimein tasaiseksi! Onhan se aina kampaajan jälkeen kiva kun tukka on kuosissaan.

dark hair tummat hiukset vaaleilla raidoilla

Kuopiossa - kuten varmaan joissain muissakin kaupungeissa - sattuu olemaan tosi rautainen vesi, joten hiusvärin ylläpito on kyllä todella hankalaa. Tätä ongelmaa mulla ei ollut vielä kun asuin toisella puolella kaupunkia, mutta nyt kuukaudessa ellei jopa parissa viikossa kampaajakäynnin jälkeen latvat alkaa vihertää - etenkin siis juuri ne vaaleat sävyt tahtoo muuttua vihertäväksi, nice. Pitääkin lähteä tästä syväpuhdistavan shampoon tai hoitoaineen metsästykseen ja poistaa ne mahdolliset metallikertymät kutreista. Onko teillä syväpuhdistavaa shampoota jota voisitte suositella tuohon metallinpoistoon?

Vaihdellaanko siellä hiusväriä lähes joka toisella värjäyskerralla?
Ei kommentteja